Θα τα πουν... στην Εφορία!

Γιάννης Ράμμας
Θα τα πουν... στην Εφορία!
Ο Ολυμπιακός επανέφερε το θέμα του ισολογισμού του Παναθηναϊκού, αποστέλοντας εξώδικο στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ζητώντας τα αντίγραφα συμβολαίων του της τελευταίας 5ετίας.

Αρκετές φορές στο παρελθόν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» Κ.Α.Ε. έχουν βρεθεί να δηλώνουν δημοσίως την απορία τους για τον ισολογισμό του «αιωνίου» αντιπάλου κι αυτή τη φορά άφησαν τα λόγια και πέρασαν στην πράξη. Με εξώδικό τους, ζήτησαν απ' τη διοργανώτρια αρχή της Α1 να τους δοθούν εντός 2ημέρου τα αντίγραφα συμβολαίων παικτών και προπονητών του Παναθηναϊκού απ' το 2008 μέχρι σήμερα.

Η εξέλιξη αυτή άφησε ασυγκίνητο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν ασχολείται με το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον Ε.Σ.ΑΚ.Ε. με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε..

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα κι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα