«Μπαμ» της Κω με Κεχαγιά

«Μπαμ» της Κω με Κεχαγιά

bet365

Ένα από τα καλύτερα επιθετικά όπλα της Α1 έκανε δικό του ο Ιπποκράτης Κω με την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά

Η έμπειρη γκαρντ ύστερα από τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση τριών Πρωταθλημάτων, τριών Κυπέλλων και του Eurocup, θα συνεχίσει την καριέρα της στην Κω, όπου θα φορέσει την φανέλα του Ιπποκράτη. Η Ζωή Κεχαγιά στις πρώτες δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας επισήμανε τον τρόπο που την προσέγγισε ο Ιπποκράτης, ο οποίος υπήρξε καθοριστικός ώστε να αποδεχτεί την πρότασή του.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Κώων «Ο Ιπποκράτης»- Kos Hotel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην ομάδα μια Κυπελλούχο Ευρώπης. Η Ζωή Κεχαγιά είναι πλέον αθλήτρια του Α.Σ. Ιπποκράτη Kos Hotel, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την έμπειρη γκαρντ.

Η Ζωή Κεχαγιά γεννήθηκε στις 12/12/1979. Άρχισε την καριέρα της στον Αίαντα Ευόσμου. Συνέχισε στον Ηρακλή (ήταν πρώτη σκόρερ στην Α2 και δύο χρόνια μετά στην Α1), για να πάρει μεταγραφή το 2002 στην Ακαδημία Ηλιούπολης. Επόμενος σταθμός ήταν ο Άρης Χολαργού και το 2009 ο Αθηναϊκός. Με την ομάδα του Βύρωνα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα και φυσικά ήταν παρούσα στην πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ. Ήταν μέλος του Αθηναϊκού στην κατάκτηση του Eurocup το 2010, του μοναδικού ευρωπαϊκού τροπαίου στο γυναικείο μπάσκετ.

Έχοντας πλέον κατακτήσει 7 τίτλους στην καριέρα της, η Ζωή Κεχαγιά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα της. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ιπποκράτης είναι μια διαφορετική πρόκληση για μένα. Στον Αθηναϊκό πέρασα τα πιο πετυχημένα χρόνια στην καριέρα μου και θα έχω πάντα υπέροχες αναμνήσεις, ειδικά από την πρώτη τριετία. Όμως αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγει ένα καινούργιο. Το μπάσκετ έχει ανάγκη την περιφέρεια και η Κως βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στο άθλημα. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ιπποκράτη ήταν εξαιρετικός και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση, παρότι υπήρξαν κι άλλες ομάδες που με τίμησαν με το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον τους. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. μόνο πράξεις. Δουλειά και σκληρή προπόνηση, γιατί το νέο πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Το γεγονός ότι η Α1 θα διεξαχθεί με δέκα ομάδες αλλάζει την μορφή και το βαθμό δυσκολίας. Όλοι μαζί ενωμένοι από την αρχή ως το τέλος, διοίκηση, προπονητές, παίκτριες και κόσμος μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Την καλωσορίζουμε επομένως στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχει μια υγιή χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Τμήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα