«Ο Παπαπέτρου μπαίνει και παίζει»!

«Ο Παπαπέτρου μπαίνει και παίζει»!

Gazzetta team
«Ο Παπαπέτρου μπαίνει και παίζει»!
Ο Γιάννης Παπαπέτρου ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και ο προπονητής του στην Εθνική Νέων, Κώστας Μίσσας, υπογράμμισε πως είναι παίκτης που μπορεί άμεσα να βρεθεί στη δωδεκάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κώστα Μίσσα στο ΦΩΣ:

Παλιότερα όταν ήταν πιτσιρικάδες, είχες πει ότι θα φτάσουν ψηλά ο Παπανικολάου και ο Σλούκας. Τώρα από αυτή τη φουρνιά ποιους τρεις πιστεύεις περισσότερο;

Θα σου πω τέσσερις. Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης. Έχουν την προοπτική να γίνουν παίκτες Ευρωλίγκας και παίκτες της Εθνικής Ανδρών.

Ο Παπαπέτρου θα ήταν έτοιμος τώρα να μπει στη δωδεκάδα μεγάλης ομάδας;

Αυτός είναι έτοιμος άμεσα! Αυτός ειδικά, ναι.

Γιατί;

Είναι θέμα χαρακτήρα, η σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τα πράγματα και σε αγωνιστικό επίπεδο έχει όλα τα στοιχεία! Σωματοδομή, δύναμη, αυτός είναι έτοιμος, μπαίνει και παίζει! Σε υψηλό επίπεδο. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τον έκλεισε ακόμα ο Ολυμπιακός! Από το δεύτερο ματς που τον είχα, είπα στους άλλους στην Εθνική ότι αυτός είναι ό,τι πρέπει για τον Ολυμπιακό, τώρα που έφυγε ο Παπανικολάου. Δεν είχε γραφτεί τίποτα ακόμα τότε για τον Παπαπέτρου και τον Ολυμπιακό. Όταν γράφτηκαν έπειτα τα ρεπορτάζ, μου είπαν οι άλλοι στην ομάδα «μάγος είσαι»; Τους είπα «τι μάγος, αφού είναι 19 χρονών το παιδί και είναι φοβερό»! Δεν ξέρω μόνο αν θέλει να συνεχίσει στον πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ ή είναι θέμα διαπραγμάτευσης, ξέρω πάντως ότι έγινε επαφή του Ολυμπιακού με την οικογένεια του παιδιού. Ειλικρινά πιστεύω ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Κώστας (σ.σ. Παπανικολάου), ο Παπαπέτρου είναι ιδανική επιλογή για τη θέση «3» για το μέλλον, για τα επόμενα χρόνια.

Πιο μεγάλη απώλεια ποια θεωρείς ότι είναι, του Χάινς ή του Παπανικολάου;

Και οι δύο είναι σημαντικές απώλειες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, δεν είμαι σίγουρος ποιος θα λείψει πιο πολύ. Πάντως από την πείρα μου, θα πω ένα πράγμα: Όλοι στο μπάσκετ είναι αναλώσιμοι, εκτός από μια καλή διοίκηση! Παίκτες καλούς θα βρεις, καλή διοίκηση δεν βρίσκεις εύκολα.

Τον ψηλό που ήρθε από τη Ρεάλ πως τον βλέπεις;

Δεν είναι κακός. Θα βοηθήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα