Τα πήρε όλα ο Λάσμε!

Τα πήρε όλα ο Λάσμε!

Γιάννης Ράμμας
Τα πήρε όλα ο Λάσμε!

bet365

Ο Παναθηναϊκός σάρωσε με τον Στεφάν Λάσμε, αλλά ο τελευταίος σάρωσε και σε προσωπικό επίπεδο, αφού ανακηρύχθηκε (και) «Σέντερ της Χρονιάς» και «MVP της Α1»!

Ο 31χρονος σέντερ απ' τη Γκαμπόν δεν ήταν παρών στην ομάδα απ' την πρώτη ημέρα, αλλά φρόντισε να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον πλέον επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας μέσα απ' την ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων τα βραβεία του «Σέντερ της Χρονιάς» και πολύ περισσότερο του «MVP της Α1»!

Όλα αυτά ενώ ήδη είχε ανακηρυχθεί «Αμυντικός της Χρονιάς» τόσο στην Α1 όσο και στην Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τη νέα, διπλή διάκρισή του, δήλωσε πως «είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε μία τέτοια διάκριση, στο να αναδειχθώ πολυτιμότερος παίκτης του Πρωταθλήματος. Και πραγματικά χαίρομαι, που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η πρώτη χρονιά μου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, η πρώτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρετε κάτι; Ο Παναθηναϊκός ήδη είναι η οικογένειά μου και πραγματικά νιώθω χαρούμενος, που έφτασα σ' αυτή τη διάκριση μ' αυτή τη φανέλα, μ' αυτούς τους συμπαίκτες, μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο, μ' αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα, της οποίας κομμάτι θα είμαι και τα επόμενα χρόνια. Όσο για την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα, είναι εξίσου τιμητική. Όπως σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι 4 απ' τους 6 παίκτες, που παρουσιάζονται σε αυτή, θα είμαστε συμπαίκτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα πράσινα. Είναι μάλλον... φυσιολογικό να βρίσκεται ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) στην καλύτερη ομάδα, ενώ κι οι δύο νέοι συμπαίκτες μας (σ.σ. Παππάς & Γιάνκονιτς) ήδη απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί, όπου βρίσκονται σήμερα! Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά για την ομάδα, με υψηλούς στόχους, όπως πάντα έχει πάντα ο Παναθηναϊκός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα