Άπαντες παρόντες (vid)

Άπαντες παρόντες (vid)

Άπαντες παρόντες (vid)

bet365

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9) και το απουσιολόγιο του Αντρέα Τρινκιέρι είναι λευκό.

Ο Νίκος Παππάς και ο Ίαν Βουγιούκας συμμετέχουν πλέον κανονικά στο πρόγραμμα της επίσημης αγαπημένης, το οποίο για την Κυριακή (28/7) περιλάμβανε δύο προπονήσεις. Θυμίζουμε πως ο Νίκος Παππάς είχε υποστεί εξάρθρωση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού, ενώ ο Ίαν Βουγιούκας είχε ταλαιπωρηθεί από πυρετό.

Επίσης, κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης οι διεθνής παρακολούθησαν video, με το «γαλανόλευκο» προπονητικό επιτελείο να τους επισημαίνει τα λάθη τους αλλά και τις παρατηρήσεις του. Τέλος, ο Βασίλης Καββάδας, όπως φαίνεται και στο video με πλάνα από τις προπονήσειw των διεθνών που δημοσίευσε η ΕΟΚ, έβαλε το... χεράκι του και «λύγισε» μία μπασκέτα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα