Άντιτς: «Χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση»

Άντιτς: «Χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση»

Γιάννης Ράμμας
Άντιτς: «Χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση»

bet365

Ο Πέρο Άντιτς των Χοκς εξήγησε πως έπειτα τις back to back κατακτήσεις της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό δεν είχε κάτι άλλο να αναζητήσει στην Ευρώπη.

«Έπειτα την κατάκτηση δύο τίτλων της Ευρωλίγκας, χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση. Όταν ο κόουτς Μάικ (σ.σ. Μπούντενχολζερ) επικοινώνησε μαζί μου, ούτε καν σκέφτηκα τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ευρώπη. Αμέσως του είπα πως θα ήταν τιμή μου να βρίσκομαι εδώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» είπε στην τοπική The Atlanta Journal-Constitution και συνέχισε: «Δε λέω πως θα έρθω και θα κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ: Θα σκοράρω, θα πάρω ριμπάουντ, θα παίξω άμυνα, οτιδήποτε, αρκεί να είμαι μέλος της ομάδος και να τη βοηθήσει να νικάει, ώστε όλοι να είμαι ευτυχισμένοι».

«Δε θέλω να πω πως είχα την ευκαιρία και δεν πήγα στο ΝΒΑ. Αυτό είναι για εμένα, μία μεγαλύτερη πρόκληση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απ' αυτή» κατέληξε ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έπειτα την υπογραφή τού 1+1 χρόνου συμβολαίου του αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Σκοπίων εν όψει Eurobasket 2013 (4-22/9).

 

NBA Τελευταία Νέα