Στο Ψυχικό ο Παπανικολάου

Gazzetta team
Στο Ψυχικό ο Παπανικολάου

bet365

Ο Νίκος Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ψυχικό, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ πέρασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε ενισχύοντας τις προσπάθειες του Πανελευσινιακού, ενώ η νέα αγωνιστή περίοδος θα τον βρει να παίζει για το Ψυχικό.

Η ανακοίνωση του Ψυχικού αναφέρει:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπανικολάου (28, 2μ05).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει ύψος 2μ05 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Α1 κατηγορία, στην οποία έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού βοηθώντας τους νεοφώτιστους να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία αφού είχε 6.2 πόντους και 2.8 ριμπάουντ.

Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΕΚ (2004-07 και 2010-11), Ηλυσιακού (2007-10) και ΑΓΟΡ (2011-12).

Ο Νίκος Παπανικολάου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών), ενώ έχει συμμετάσχει με τα εθνικά χρώματα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα (2009) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων της Βραζιλίας (2011) κατακτώντας και στις δύο περιπτώσεις το ασημένιο μετάλλιο.

Μιλώντας για την μεταγραφή του στο Ψυχικό, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Ψυχικού, μίας ομάδας με ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και συνεχόμενες ανόδους. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου στην ομάδα και ό,τι προκύψει. Αυτό που ήθελα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου και με διαβεβαίωσαν είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο είναι το πιο βασικό για μένα».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα