Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο «Παπ»!

Φάνης Παναγιώτου
Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο «Παπ»!

bet365

Επίσημα «μπλαουγκράνα» ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ στην ομάδα της Καταλονίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Πρωταθλητών Ευρώπης:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ για την παραχώρηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανικολάου για την προσφορά του στον Ολυμπιακο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου ανακοίνωσαν και οι «μπλαουγκράνα» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους. Η συμφωνία του Έλληνα φόργουορντ με τη Μπαρτσελόνα είναι για τρεις σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, που πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια με οψιόν.

Η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Παπανικολάου έχουν καταλήξει σε συμφωνία για να αποκτηθεί από τον σύλλογο, αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο παίκτης που γεννήθηκε στα Τρίκαλα πριν από 22 χρόνια, έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για τριετές συμβόλαιο που έχει και οψιόν.

Ο Παπανικολάου, έχει ύψος 2.06μ., έχει κατακτήσει τις δύο τελευταίες χρονιές την Ευρωλίγκα (2012, 2013), ενώ έχει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο».

Η επόμενη μέρα

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και στον Ολυμπιακό κινούνται για τον αντικαταστάτη του Έλληνα φόργουορντ. Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχει ο Τζο Ίνγκλις, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, πλέον είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να μετακομίσει στον Πειραιά για να υπάρξει μια... άτυπη ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το αντίθετο ισχύει τον Ντέιβιντ Μος, που επίσης ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», έχει όμως συμβόλαιο με τη Σιένα.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Μίρζα Μπέγκιτς, με τον Σλοβενό να καλύπτει το κενό στη θέση του σέντερ και να ολοκληρώνει την φροντ λάιν των Πρωταθλητών Ευρώπης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα