Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μος

Gazzetta team
Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μος
Ο Ντέιβιντ Μος είναι ο πρώτος υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Κώστα Παπανικολάου, σε περίπτωση που ο διεθνής φόργουορντ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση για τον Κώστα Παπανικολάου και δεν αποκλείεται το μέλλον του παίκτη να βρίσκεται στη Βαρκελώνη (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον διεθνή φόργουορντ στον Ολυμπιακό είναι ο Ντέιβιντ Μος. Ο 29χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε φέτος στη Σιένα και μέτρησε 9,8 πόντους (44,4% στα δίποντα, 39,6% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα και 11,5 πόντους (50,5% στα δίποντα, 41,9% στα τρίποντα), 4,1 «σπουπίδια» κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ντέιβιντ Μος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Σιένα, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας και το όνομα του βρίσκεται πρώτο στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Κώστα Παπανικολάου.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η περίπτωση του Τζο Ίνγκλις που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα. Ο 25χρονος Αυστραλός είναι ελεύθερος και το όνομα του ακολουθεί εκείνο του Ντέιβιντ Μος στη λίστα του Ολυμπιακού. Τη σεζόν που τελείωσε, ο Τζο Ίνγκλις σημείωνε 6 πόντους (50% στα δίποντα, 39,4% στα τρίποντα) και κατέβαζε 2,1 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ στην ACB μέτρησε 6,3 πόντους (49,3% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα) και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα