Η Μπαρτσελόνα «χρυσώνει» τον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα «χρυσώνει» τον Ολυμπιακό!

bet365

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Κώστα Παπανικολάου, με την πρόταση των «μπλαουγκράνα» να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ!

Ο Κώστας Παπανικολάου αποτελεί τον εκλεκτό του Τσάβι Πασκουάλ για την θέση «3» και η Μπαρτσελόνα προσφέρει αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει. Η πρόταση των «μπλαουγκράνα» για τον διεθνή φόργουορντ φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τη Μπαρτσελόνα να ζητάει άμεσα την απάντηση των «ερυθρόλευκων». Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και το ενδεχόμενο να φύσει ο «Παπ» από τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από το να συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτοναι σοβαρά να αποδεχτούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα, κάτι που είναι λογικό (όπως αναφέρεται από την πρώτη στιγμή χθες που έκανε την εμφάνιση του το δημοσίευμα για ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον διεθνή φόργουορντ) αφού σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι χάσουν τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του, χωρίς να εισπράξουν ούτε ευρώ. Το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη σκέφτεται και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ θα εισπράξει για τον επόμενο χρόνο (2013-2014) περισσότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ενώ το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα (αν τελικά πάρει μεταγραφή στους «μπλαουγκράνα») θα είναι πολυετές με ρήτρα για το NBA.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως το θέμα του Κώστα Παπανικολάου θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς αυτό είναι που ζητάει η Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα