Του χρόνου στους Ρόκετς ο «Παπ»!

Του χρόνου στους Ρόκετς ο «Παπ»!

Γιάννης Ράμμας
gazzetta default image fallback
Οι Ρόκετς δεν αναμένεται να πληρώσουν το buyout του ούτε να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου και τον περιμένουν... ελεύθερο κι ωραίο στο Χιούστον το καλοκαίρι του 2014.

Λίγες ημέρες έπειτα το draft του 2013 τα δικαιώματα του «Παπ» βρέθηκαν απ' τους Τρέιλ Μπλέιζερς στους Ρόκετς, οι Νικς επιχείρησαν να τα ανακτήσουν (σ.σ. επιλογής του στο Νο.48 το 2012), οι Μπακς, οι Πέλικανς κι οι Χοκς βρέθηκαν στη διεκδίκησή τους, αλλά εν τέλει δεν πρόκειται να περάσουν εκτός συνόρων του Τέξας. Τουλάχιστον όχι τώρα, αφού η ομάδα του Χιούστον δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλλει στον Ολυμπιακό τη ρήτρα αποδέσμευσής του (σ.σ. $1.000.000/€765.000), συν τοις άλλοις έπειτα την υπογραφή του Ντουάιτ Χάουαρντ (σ.σ. $88.000.000 για 4 χρόνια) αδυνατεί να τον χωρέσει στο τρέχων salary cap της.

Σύμφωνα με τον Τζόναθαν Φέιγκαν της τοπικής Houston Chronicle, «οι Ρόκετς δεν αναμένεται να υπογράψουν ή να ανταλλάξουν τα δικαιώματα του φόργουορντ Κώστα Παπανικολάου, πριν λήξει η προθεσμία του buyout του απ' τον Ολυμπιακό την προσεχή εβδομάδα. Ο Παπανικολάου, ο οποίος αποκτήθηκε στην ανταλλαγή του Τόμας Ρόμπινσον στο Πόρτλαντ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στο ΝΒΑ τη φετινή χρονιά, αλλά οι Ρόκετς δεν έχουν διαθέσιμο χώρο στο salary cap τους για να του προσφέρουν επαρκές συμβόαλιο. Αποτελεί μέρος των σχεδίων τους για το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που τους καθιστά διστακτικούς στη νέα μετακίνηση των δικαιωμάτων του».

Διαβάστε εδώ πώς εξελίχθηκε η περίπτωσή του τα τελευταία 24ωρα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα