«Πιστεύω θα πετύχω στο Ρέθυμνο»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε για την απόφαση του να μετακομίσει στο Ρέθυμνο, ενώ παράλληλα τόνισε πως το Περιστέρι θα επιστρέψει πιο δυνατό στην Α1.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ανδρέας Κανονίδης στη SportDay:

Για την απόφασή του να μετακομίσει στο Ρέθυμνο: «Είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια κι έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Δεν είναι τυχαίο να τερματίζει τη μια χρονιά στην πέμπτη θέση και την επόμενη στην τέταρτη. Επίσης έδειξε πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και το απέδειξε όταν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και παραλίγο να κατακτήσει την τρίτη θέση με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος. Έχει πλάνο κι όπως έχω ενημερωθεί η ομάδα είναι σαν οικογένεια κάτι, που είναι πολύ σημαντικό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ρεθύμνου: «Ισχύει πως έχει διαφορά από τον τρόπο παιχνιδιού των άλλων ομάδων με τις σκληρές άμυνες και τα χαμηλά σκορ. Ο κύριος Ζομπανάκης και ο κύριος Γιαπλές θέλουν να παίζει η ομάδα πιο αθλητικό και θεαματικό μπάσκετ, στα πρότυπα του αμερικάνικου. Εμένα αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει να τρέχω και να δίνω θέαμα».

Για το αν θα πετύχει τους στόχους του με το Ρέθυμνο: «Πιστεύω πως ναι. Δουλεύω κάθε μέρα και περισσότερο. Πιστεύω πως το Ρέθυμνο θα πετύχει και τη νέα χρονιά, γιατί υπάρχει πολλή σοβαρότητα. Το καλύτερο είναι πως στην ομάδα με πιστεύουν πάρα πολύ και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για το Περιστέρι: «Σίγουρα θα επιστρέψει στην Α1. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Έχει προσφέρει αρκετά στο ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα καλύψει τα χρέη του και θα επιστρέψει στην Α1 πιο δυνατό, γιατί αξίζει να είναι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα