Στον Φιλαθλητικό ο Ντιαλό
Ο 21χρονος σέντερ πέρασε την σεζόν 2012-13 στο Ηράκλειο, όπου ενίσχυσε τις προσπάθειες της τοπικής ομάδας ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τάκη Ζήβα και με την φανέλα του Φιλαθλητικού.
Η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού αναφέρει:
«Μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 και το εφηβικό της ΕΣΚΑ ο Φιλαθλητικός με γνώμονα το εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης που έχει εφαρμόσει όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησε την μεταγραφική του ενίσχυση εντάσσοντας στο πρόγραμμά του τον Αλφα Ντιαλό (1992, 2.10) με υποσχετική από τον ΑΓΟΡ, η διοίκηση του ΦΟΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον μεγαλομέτοχο Κώστα Ζομπανάκη για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
