Στα «πράσινα» ο Μαυροκεφαλίδης!

Gazzetta team
Στα «πράσινα» ο Μαυροκεφαλίδης!
Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που υπέγραψε στους «πράσινους» το βράδυ της Τρίτης!

Μπορεί να τον ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός και να φαινόταν το προηγούμενο διάστημα ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», παρ' όλα αυτά ο διεθνής σέντερ θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το τριφύλλι στο στήθος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν δικό τους τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος μάλιστα ήδη υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης το νέο συμβόλαιό του.

Προηγουμένως άλλωστε ο 29χρονος άσος φέρεται να είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που γινόταν λόγος και για το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Παρ' όλα αυτά ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πιο γρήγορα όπως φαίνεται κι έντυσε τον πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα στα πράσινα, χωρίς πάντως να έχει γίνει -ακόμα- γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα