Μετά τον Σπανούλη, σειρά της φροντ λάιν

Gazzetta team
Μετά τον Σπανούλη, σειρά της φροντ λάιν

bet365

Το σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέμεινε στον Πειραιά και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν να κλείσουν το ρόστερ τους.

Την επομένη του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό και την απώλεια του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό έβαλαν τέσσερις στόχους: Την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη, την παραμονή του Κάιλ Χάινς, την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη δύο στόχοι έγιναν πραγματικότητα και ένας χάθηκε. Παρέμεινε ο Βασίλης Σπανούλης. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ενώ δεν ανανέωσε ο Κάιλ Χάινς.

Έτσι, ο τελευταίος που έχει απομείνει είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίπλα στους Σπανούλη, Λο, Σλούκα, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Σίμονς, Γεωργάκη, Μαυροιεδή και Πέτγουεϊ αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον δύο παίκτες και ίσως γίνει και τρίτη προσθήκη.

Οι δύο παίκτες θα είναι ψηλοί και ο τρίτος, εάν κριθεί πως είναι αναγκαίο, θα είναι περιφερειακός. Πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν οι Πολ Ντέιβις και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ενώ ακόμη για την γραμμή των περιφερειακών δεν υπάρχει κάποια περίπτωση παίκτη που να έχει ξεχωρίσει ως τώρα. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για το θέμα της περιφέρειας, αλλά είναι αλήθεια πως «καίγονται» να κλείσουν την γραμμή των ψηλών.

Η περίπτωση του Πολ Ντέιβις είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και το συνολικό κόστος για να αποκτηθεί θα είναι πολύ μεγάλο, αλλά στον Ολυμπιακό θα κάνουν προσπάθεια να τον αποκτήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Έλληνας φόργουορντ δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, αλλά οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του 29χρονου φόργουορντ/σέντερ.

Από εκεί και πέρα ο Μπράιαντ Ντάνστον, τον οποίο πιέζει πάρα πολύ η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, είναι ένας παίκτης που εξετάζεται όπως και αρκετοί περιφερειακοί. Η θέση του περιφερειακού, όμως, θα καλυφθεί εάν χρειαστεί τελικά, αφού αποκτηθούν οι δύο ψηλοί που είναι και το πρώτο μέλημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα