Υπέγραψε ο Σπανούλης!

Υπέγραψε ο Σπανούλης!

Gazzetta team
Υπέγραψε ο Σπανούλης!
Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο ατζέντης του Έλληνα γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενημέρωσε πως όλα τελείωσαν και ο V-Span... δένει στο λιμάνι.

«Η ιστορία τελείωσε. Ο Βασίλης Σπανούλης μόλις υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια» έγραψε ο ατζέντης του διεθνή γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στο Twitter, ενώ πόσταρε και φωτογραφία με τον ίδιο και τον αρχηγό των Πρωταθλητών Ευρώπης να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) έλαβε μεγαλύτερο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού. Πλέον απομένει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα πάντα τελείωσαν-ουσιαστικά-το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στη συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον 31χρονο γκαρντ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί για ακόμη τρία χρόνια και το μόνο που απέμενε ήταν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο ατζέντης του διεθνή γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ήρθε στη χώρα μας την Δευτέρα (8/7), οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και όλα τελείωσαν-και τυπικά-το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα