«Ο Σπανούλης δεν θέλει Ολυμπιακό»

«Ο Σπανούλης δεν θέλει Ολυμπιακό»

«Ο Σπανούλης δεν θέλει Ολυμπιακό»

bet365

Για σήμερα (5/7) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Έλληνας γκαρντ έχει πάρει την απόφαση του.

Σημερινό (5/7) δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως «ο Βασίλης Σπανούλης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό». Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο διεθνής γκαρντ έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ευρώπης και να αγωνιστεί στο εξωτερικό, απόφαση που θα γνωστοποιήσει στους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να αλλάξουν γνώμη στον Βασίλη Σπανούλη, κάτι που υπογραμμίζει και το δημοσίευμα, αναφέροντας όμως ότι ο διεθνής γκαρντ δύσκολα θα πάρει διαφορετική απόφαση. Ποιοι είναι οι λόγοι της αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη σύμφωνα με την Mundo Deportivo; Η Καταλανοί αναφέρουν πως δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 31χρονο γκαρντ στην συγκεκριμένη απόφαση. Ο βασικότερος λόγος είναι η έλλειψη κινήτρου στην Αθήνα, μετά από αρκετά χρόνια στους «αιώνιους» (Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), αλλά και δύο Ευρωλίγκες στα δύο τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας άσος θέλει να αλλάξει περιβάλλον και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Παράλληλα, αναφέρεται πως πλέον δεν υπάρχει... μεγάλο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα (μόνο ποιος από τους δύο «μεγάλους» θα πάρει τον τίτλο...), στο οποίο μάλιστα είναι συχνά τα φαινόμενα βίας στις εξέδρες (βλ. τρίτος τελικός), με τους παραπάνω να είναι οι βασικότεροι λόγοι της απόφασης του Βασίλη Σπανούλη να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα καταλήγει κάνοντας αναφορά στο μέλλον του MVP της Ευρωλίγκας, με δεδομένο πως ο παίκτης δεν θα παραμείνει στον Πειραιά. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραϊ είναι οι τρεις βασικές ομάδες που διεκδικούν στον Σπανούλη, με τους Ρώσους να δίνουν τα περισσότερα χρήματα (σ.σ. 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια σύμφωνα με το δημοσίευμα) αλλά την ομάδα της Βαρκελώνης να έχει το πλεονέκτημα του καλύτερου κλίματος για να ζήσει ο διεθνής άσος με την οικογένεια του, σε σύγκριση με τη Μόσχα.

Αυτά είναι τα όσα γράφουν οι Ισπανοί. Το αν θα δικαιωθούν ή όχι θα γίνει γνωστό μετά τη συνάντηση του Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, με το gazzetta.gr να σας έχει ενημερώσει πως ο διεθνής άσος είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα