Αιχμές Αγγελόπουλου για Γιαννακόπουλο (vid)

Αιχμές Αγγελόπουλου για Γιαννακόπουλο (vid)

Gazzetta team
Αιχμές Αγγελόπουλου για Γιαννακόπουλο (vid)
Συνέχεια στην κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που απάντησε με υπονοούμενα στον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την κλήρωση των Πειραιωτών στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στην βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα και έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά» είπε αρχικά ο εκ των πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε πως «αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για το Μιλάνο όπου θα γίνει τη νέα σεζόν το Final Four. «Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντας πως «δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα