«Σπίτι» του μέχρι το 2015!

«Σπίτι» του μέχρι το 2015!

Γιάννης Ράμμας
«Σπίτι» του μέχρι το 2015!

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακοινώθηκε απ' τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 2 χρόνια, δηλώνοντας πως «δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για εμένα ούτε για μία στιγμή».

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και φέτος, όπως έκαναν για πρώτη φορά το 2004» αναφέρει η ανακοίνωση η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία τιτλοφορείται «Η σημαία στον ιστό της!».

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδος, ο 33χρονος γκαρντ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγω από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για εμένα ούτε για μία στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα απ' την αρχή. Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο».

Απ' την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Είναι ο μεγάλος αρχηγός μας κι ο σημαιοφόρος των επιτυχιών, που χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον τίτλο της κορυφαίας ομάδος στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Δημήτρης δεν είναι ένα απλό μέλος του Παναθηναϊκού, αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της Ιστορίας του. Ως συνήθως ο χρόνος που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μας δεν διήρκησε παραπάνω από μερικά λεπτά της ώρας. Κι αυτό συνέβη διότι τόσο σ' εμάς όσο και στον Δημήτρη δεν πέρασε καν η σκέψη να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Με μπροστάρη τον αρχηγό μας, που ξέρει όσο ελάχιστοι το δρόμο του πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτίζει τη νέα δυναστεία του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα