Αμερικανός για αντί- Ματσιούλις

Αμερικανός για αντί- Ματσιούλις

Gazzetta team
Αμερικανός για αντί- Ματσιούλις

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, σε Αμερικανό για τη θέση του Ματσιούλις, καθώς όλα δείχνουν αποχώρηση του Λιθουανού.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να αποκτήσει έναν παίκτη για τη θέση «3» που θα κάνει την διαφορά και μαζί με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να προσφέρουν σκορ στο τριφύλλι, περισσότερο από ότι ο Λιθουανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αργύρης Πεδουλάκης ψάχνει στην αγορά μια αξιόπιστη λύση και παρότι ο Ματσιούλις θεωρείται ότι βοήθησε, ο Παναθηναϊκός θέλει κάτι καλύτερο για βασικό στη συγκεκριμένη θέση.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος είχε σε δεύτερη μοίρα στα πλάνα του τον Γιόνας Ματσιούλις και στην κουβέντα που έγινε με τον Λιθουανό, αξίωσε περισσότερα χρήματα με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί να κλείσει τη θέση «3» με τον τελευταίο ξένο που έχει δικαίωμα να αποκτήσει. Ηδη ο Κάρι, ο Λάσμε και Γκιστ έχουν πιάσει τις θέσεις και απομένει μια θέση για τον παίκτη που θα αποκτήσει το τριφύλλι. Αυτός μπορεί να είναι Αμερικανός, αν και ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και στην αγορά της Κίνας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα