«Συμφώνησαν Φενέρ-Ζοτς»

«Συμφώνησαν Φενέρ-Ζοτς»

Gazzetta team
«Συμφώνησαν Φενέρ-Ζοτς»

bet365

Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα κάθεται, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, έγραψε στο Twitter πως ο Σέρβος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία για τρία χρόνια με την τουρκική ομάδα. Αμέσως τα social media... πήραν φωτιά και πολλά τουρκικά ΜΜΕ άρχισαν να επιβεβαιώνουν το γεγονός και να αποκαλύπτουν πληροφορίες. Στη συνέχεια το basketfaul επιβεβαίωσε και αυτό με τη σειρά του το θέμα του Ισραηλινού δημοσιογράφου. Στη συνέχεια άλλη τουρκική ιστοσελίδα έγραψε πως η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε το βράδυ της Κυριακής (30/6) και ο «Ζοτς» έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Πλέον άπαντες αναμένουν δούν εάν ο 53χρονος κόουτς θα επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο αποχής.Λίγα λεπτά αργότερα, μετά την αποκάλυψη της είδησης, ο ατζέντης του Σέρβου κόουτς δήλωσε στο sportando.net. «Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, κύριος Σεμίχ Ορσόι, κάνει μια μεγάη προσπάθεια να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ομάδας που έχει περισσότερους από 30 εκατομμύρια φιλάθλους. Συζητάμε μαζί του για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση» είπε ο Άλεξ Ράσκοβιτς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα