«Σπανούλης όπως Μέσι»!

«Σπανούλης όπως Μέσι»!

Γιάννης Ράμμας
«Σπανούλης όπως Μέσι»!

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως η αγωνιστική κι οικονομική αξία της μετεγγραφής του Βασίλη Σπανούλη είναι ισοδύναμη μ' αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων του VSpan και δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη παρά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ή το ενδιαφέρον και των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στην Galatatasaray TV, ο 47χρονος προπονητής της τουρκικής ομάδος εξήγησε πως «είναι αλήθεια πως συζητήσαμε με τον πρόεδρο για τον Σπανούλη. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός θέλει να τον ανανεώσει. Επίσης ενδιαφέρονται γι' αυτόν κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι η Μπαρτσελόνα. Υστερούμε απέναντί τους. Η Γαλατάσαραϊ έχει το πλεονέκτημα πως η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Θα αποτελούσε τιμή για τη Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο, υπάρχουν κι εναλλακτικές λύσεις και δεν πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Σπανούλη».

«Ο πρόεδρος θέλει να πετύχει στην Ευρώπη. Για να το καταφέρει, χρειάζεται τον Σπανούλη. Για να φτάσεις τόσο ψηλά χρειάζεσαι αστέρες. Είναι σημαντικό το κόστος της μετεγγραφής να είναι λογικό. Μας συνέστησε να προχωρήσουμε έτσι. Ο εκπρόσωπος του Σπανούλη θα έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά θα πάει και στη Μόσχα και στη Βαρκελώνη. Θα έχουμε την ευκαιρία μας. Αλλά είναι σημαντικό οι αριθμοί να βγάζουν νόημα. Η μετεγγραφή του Σπανούλη είναι ισοδύναμη μ' αυτή του Μέσι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα