«Μπλοκ» στον Λάσμε

«Μπλοκ» στον Λάσμε

Gazzetta team
«Μπλοκ» στον Λάσμε

bet365

O Παναθηναϊκός απέσυρε την πρόταση που είχε καταθέσει στον Στεφάν Λάσμε και έτσι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν άλλο και έτσι οι δύο πλευρές πάνε για άλλα. Η προθεσμία που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός στον Γκαμπονέζο σέντερ έληξε και έτσι οι «πράσινοι» απέσυραν την πρόταση τους που έφτανε τα 2 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος και οι νταμπλούχοι Ελλάδος στρέφουν πλέον αλλού την προσοχή τους και συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Στο προσκήνιο ο Τάιους

Ένα από τα πρώτα ονόματα που θα συζητηθούν πλέον είναι αυτό του Άλεξ Τάιους της Καντού. Στον Παναθηναϊκό είχαν έτοιμο εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση άρνησης του Στεφάν Λάσμε και φαίνεται πως στο προσκήνιο περνά η περίπτωση του Άλεξ Τάιους. Ο ύψους 2.03 φόργουορντ/σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν με την ιταλική ομάδα στην Ευρωλίγκα (8.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 1 κόψιμο). Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα