Και Μπαρτσελόνα για Σπανούλη

Μάκης Σταθάτος
Και Μπαρτσελόνα για Σπανούλη
Περιζήτητος είναι ο Βασίλης Σπανούλής καθώς εκτός από την Φενερμπαχτσέ, η Μπαρτσελόνα του προσφέρει 2,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Λίγο πριν το επικείμενο ραντεβού του Λαρισαίου γκαρντ με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η Μπαρτσελόνα μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», η ομάδα της Καταλονίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Σπανούλη για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ισπανία.

«Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από το ποδοσφαιρικό τμήμα και του Νίκολα Καράμπατιτς από την ομάδα χάντμπολ, η Μπαρτσελόνα θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Μάλιστα, γράφει πως ο Έλληνας άσος απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε την προσφορά του στα 2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους Ισπανούς μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει επαφή του Σπανούλη με τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος η «El Mundo Deportivo» προσθέτει ότι Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρουν στον Σπανούλη 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και 2,2 εκατ. ευρώ δίνει η Γαλατάσαραϊ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα