«Πράσινος» ο Παππάς!

Gazzetta team
«Πράσινος» ο Παππάς!

bet365

Παναθηναϊκός και Παππάς έφτασαν σε οριστική συμφωνία και πιθανότατα αύριο μπαίνουν οι υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο. Διαβάστε όλο το... στόρι στο gazzetta.gr

Πως έγινε... «πράσινος» ο Παππάς

Εδώ και κάτι περισσότερο από ένα μήνα ο Παναθηναϊκός είχε «κλεισμένο» τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο νεαρός φόργουορντ, όμως, δεν θα... προπονείται μόνος στο ΟΑΚΑ, καθώς μαζί του θα φορέσει τα «πράσινα» και ο Νίκος Παππάς. Μεταξύ των νταμπλούχων Ελλάδας και του νεαρού γκαρντ υπάρχει οριστική συμφωνία και πιθανότατα αύριο (20/6) θα πέσουν και οι υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη μεταγραφή φαίνεται πως έπαιξε το γεγονός ότι οι δύο παίκτες έχουν κοινό μάνατζερ τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Επίσης η κοινή τους κατάληξη στον Παναθηναϊκό οφείλεται μεταξύ άλλων στην καλή χημεία που υπάρχει στο παιχνίδι τους και φάνηκε φέτος στον Πανιώνιο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε πολύ και τους δύο νεαρούς άσους. Ο Έλληνας τεχνικός είχε δώσει το «πράσινο» φως μετά την εκπληκτική σεζόν που είχαν αμφότεροι και το σημαντικότερο είναι πως έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Α1, καθώς φέτος ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που τερμάτισε στην 3η θέση.

Ταλέντο, αλλά και ερωτηματικά...

Για τον Παππά, ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί πως έχει χάρισμα στο σκοράρισμα και το μοναδικό που απομένει πλέον είναι η μετάβαση και των δύο στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Εκεί οι Παππάς και Γιάνκοβιτς δεν έχουν δοκιμαστεί, αυτό όμως θα συμβεί από τη νέα σεζόν...

Οι δύο παίκτες αποτελούν ό,τι καλύτερο... κυκλοφορούσε στις μικρές ηλικίες και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα για να τους κάνει «δικούς» του. Οι «πράσινοι» δεν ήθελαν οι δύο υποθέσεις να γίνουν... σήριαλ, γι’ αυτό «έκλεισαν» άμεσα τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και πλέον ήρθαν σε οριστική συμφωνία και με τον Νίκο Παππά. Για τον τελευταίο υπήρχε το ερωτηματικό που αφορά τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του, καθώς μέχρι τη φετινή σεζόν δεν είχε ανταποκριθεί ιδανικά, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Η φετινή σεζόν, όμως, έκανε μεγάλο καλό στον Έλληνα γκαρντ, για τον οποίο λέει τα καλύτερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που δουλεύει και συμμετέχει στο ομαδικό παιχνίδι.

Η διάψευση...

Παππάς και Γιάνκοβιτς δεν είχαν συμβόλαιο για την επόμενη με τον Πανιώνιος και εντός των επόμενων 24ώρων θα επισημοποιηθούν οι μεταγραφές τους στον Παναθηναϊκό. Για τον δεύτερο υπήρξε διάψευση από την «πράσινη» ΚΑΕ, ωστόσο, ήταν κάτι που έγινε ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό και φυσικά των αναμετρήσεων με τον Πανιώνιο για τα ημιτελικά των playoffs, καθώς δεν θα ήταν καλό να είναι γνωστή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη, όσο ο Γιάνκοβιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο ρόλος του Παππά στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας από την επόμενη σεζόν. Ο 23χρονος άσος θα είναι ο τέταρτος γκαρντ στο «Τριφύλλι» πίσω από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ρόκο Λένι Ούκιτς και -πιθανότατα- Ραμέλ Κάρι. Δεν αποκλείεται, όμως, να αποκτηθεί ακόμα ένας «1», καθώς ο Παππάς υπολογίζεται και για την θέση «2».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα