Τσαρτσαρής: «Πάντα η οικογένειά μου!» (pics)

Γιάννης Ράμμας
Τσαρτσαρής: «Πάντα η οικογένειά μου!» (pics)

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αφήνει την ενεργό δράση και μέσα σε συγκίνηση ευχαρίστησε όλη την ομάδα κι όπως είπε ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα η οικογένειά του.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βράβευσε τον Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στην ομάδα και στη συνέχεια ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε συγκινημένος: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή τη σημερινή. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια, με πολλές χαρές και λιγότερες λύπες.

Ευχαριστώ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά περισσότερο για τη στήριξη την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας και πρέπει να τη στηρίζουμε πάντα! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα είσαστε πάντα η οικογένειά μου!».

«Δεν πέθανα, το μπάσκετ σταματάω!»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής σε δηλώσεις του μετά τη φιέστα τόνισε πως ο τρόπος που ολοκλήρωσε την καριέρα του είναι ιδανικός, ενώ τώρα θα δώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του: «Δεν πέθανα, το μπάσκετ σταματάω!», είπε αρχικά χαμογελώντας για να συνεχίσει:.

«Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσω μετά το πρωτάθλημα. Το σκέφτηκα καλά. Το αν θα ασχοληθώ με κάτι που αφορά το μπάσκετ τώρα είναι νωρίς για να το σκεφτώ, θέλω πρώτα να ξεκουραστώ και να δω την οικογένειά μου».

Όσο για την φετινή χρονιά: «Μας αμφισβήτησαν πολύ, αλλά είναι ωραία να αναγνωρίζουν πόσο δύσκολη ομάδα είσαι. Κάναμε ένα double και παραλίγο να πάμε στο Final Four. Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα