Μπαρτζώκας: «Αυτοί είμαστε!»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Αυτοί είμαστε!»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απογοητευμένος με τις κατηγορίες ντόπινγκ σε βάρος του Ολυμπιακού με την άδεια της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και για το ότι η ομάδα του δεν είχε την ευκαιρία της να παλέψει μέχρι τέλους.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Για εμάς ό,τι συνέβη ήταν απογοητευτικό. Όχι για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί απέμεναν 1:27 κι είχαμε κατοχή, αλλά δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε. Είμαι, όμως, απογοητευμένος για όλα όσα έγιναν γύρω απ' το μπάσκετ κι όχι μέσα σε αυτό. Βιώσαμε πράγματα απίστευτα. Από μία πληροφορία που έδωσε ένας γραφικός μαχόμενος δημοσιογράφος, που είναι αντικείμενο στις σατιρικές εκπομπές, κινητοποιήθηκε ακόμη κι η Κυβέρνηση και δημιουργήθηκε σκιά ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό ντοπαρισμένος. Όλα αυτά τη στιγμή που έγιναν τόσοι έλεγχοι στην ομάδα. Αφού η ελληνική κοινωνία επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο, είναι χαρακτηριστικό του τι είμαστε» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Είχαμε μία πολύ κοπιαστική χρονιά, με δυσκολίες και τραυματισμούς. Φανήκαμε λιγότερο φρέσκοι απ' τον Παναθηναϊκό. Μας μένει μία τεράστια απογοήτευση, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για όλα αυτά που έγιναν. Εμείς νιώσαμε λίγο άδειοι, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή αυτά τα παιδιά κατέκτησαν τόσα πράγματα ή για όλα όσα συνέβησαν μετά. Και το ένα επηρέασε, αλλά και το άλλο. Δεν είχαμε φρεσκάδα σε όλη τη σειρά. Ο Λο ήταν ανέτοιμος, ο Περπέρογλου κι ο Σερμαντίνι είχαν προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός για εμένα δίκαια κατέκτησε το Πρωτάθλημα, αλλά είναι απογοητευτικό ότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και για ό,τι έγινε σε όλη τη σειρά, αλλά και το πώς αντιμετωπιστήκαμε απ' το σύστημα που επέβαλε κανόνες».

Όσο για τις εικόνες ντροπές στο Σ.Ε.Φ., κατέληξε: «Το θέμα δεν είναι του ελληνικού αθλητισμού, αλλά θέμα Κυβέρνησης. Όλα αυτά που συμβαίνουν αφορούν κάποιους που πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται. Δείτε τι γράφονταν στις εφημερίδες τον τελευταίο καιρό. Είναι εκτός αθλητισμού και λογικής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα