Οι Αγγελόπουλοι, το κατηχητικό και η αντι-Παράγκα

Οι Αγγελόπουλοι, το κατηχητικό και η αντι-Παράγκα

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Οι Αγγελόπουλοι, το κατηχητικό και η αντι-Παράγκα
Τι έγινε πριν απο τρία χρόνια, τέτοια εποχή κοντά, και γιατί οι Αγγελόπουλοι δεν το συζήτησαν καν; Η αποκάλυψη απο τον Αποδυτηριάκια.

Πριν από τρία χρόνια, συγκεκριμένα αρχές Μαϊου 2010, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν φθάσει στο Αμήν. Όποιος είχε τότε μια off the record κουβέντα μαζύ τους για τον Ολυμπιακό δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί ότι απέναντι του έβλεπε δυο δίμετρους καρπαζωμένους. Σε κατάσταση μειονεξίας και αδυναμίας να αντιδράσουν, όχι τόσο για να προστατεύσουν τον Ολυμπιακό, την ομάδα τους, το περιουσιακό τους στοιχείο, όσο να υπερασπίσουν το προσωπικό τους γαμώτο.

Η διαιτησία προκλητικά ζημίωνε τον Ολυμπιακό. Και οι Αγγελόπουλοι γνώριζαν τι συνέβαινε. Είχαν να κάνουν με συμμορία. Με συνδικάτο του εγκλήματος. Φως φανάρι η δουλειά. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Τους έγινε πρόταση να αντιδράσουν οργανωμένα κι αυτοί. Να στηθεί για λογαριασμό τους μια αντι-Παράγκα. Ήταν σα να ζητάει κάποιος από έναν στραίητ να κάνει πιάτσα στη Συγγρού. Όχι απλά να γίνει gay ένας ετεροφυλόφιλος, αλλά να εξελιχθεί σε μια ξεφωνημένη αδερφάρα και ντυμένη γυναίκα να αρχίσει πεζοδρόμιο.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν λέμε, δηλαδή, τις γνωστές αηδίες ότι ο Ολυμπιακός είναι έντιμος σύλλογος, ότι παίρνει με την αξία του τα πρωταθλήματα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο τάβλι. Μιλάμε για πρόσωπα, για χειροπιαστά πράγματα, όχι για αέρα πατέρα ονόματα σωματείων ραντισμένων με τη χρυσόσκονη της οπαδικής θρησκείας.

Και οι δυο Αγγελόπουλοι είναι της Σχολής Καλογραιών. Έτσι μεγάλωσαν. Δεν είναι αλάνια, ούτε πρεζόνια. Δεν θα πήγαιναν ποτέ σε μπουρδέλο, ούτε σε μπαρμπουτιέρα. Πιθανόν να μην είναι καθαροί, όμως σίγουρα δεν έχουν τα άντερα να μπλεχτούν σε σκοτεινές δραστηριότητες, σε παράγκας activities.

Έτσι απέρριψαν δίχως συζήτηση κάθε σκέψη να συνδεθεί το όνομά τους με παρασκηνιακό «κέντρο αποφάσεων» στο πρωτάθλημα. Εδώ έκαναν αμάν να ξεκόψουν και να μην έχουν πολλά πολλά με την οργανωμένη αλητεία στο underground χώρο του Ολυμπιακού.

Για την προσπάθεια ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ του Σαραβάκου από άλλους βετεράνους στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας