Δεν αποσύρεται λόγω... Κατσικάρη ο Σαβρασένκο

Γιάννης Ράμμας
Δεν αποσύρεται λόγω... Κατσικάρη ο Σαβρασένκο

bet365

Έπειτα μία εβδομάδα απ' την ανακοίνωσή της ο Φώτης Κατσικάρης πρόσθεσε τον Αλεκσέι Σαβρασένκο στην προεπιλογή της Ρωσίας εν όψει Εurobasket 2013 και μετέθεσε γι' αργότερα την αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση.

O 34χρονος σέντερ είχε αποφασίσει να αποχαιρετήσει τα παρκέ με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη ρωσική Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά η απρόσμενη εξέλιξη με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον ανάγκασε σε στροφή 180 μοιρών.

«Αποφασίσαμε να καλέσουμε τον Αλεκσέι Σαβρασένκο για πολλούς λόγους. Όπως γνωρίζετε, φέτος δε μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα ο Σάσα Κάουν, επομένως ο Αλεκσέι θα μας βοηθήσει να αναπληρώσουμε το κενό. Ο Σαβρασένκο είναι ένας παίκτης με εμπειρία και σωστή νοοτροπία. Τον γνωρίζω πολύ καλά, απ' όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα (σ.σ. Ολυμπιακός & Περιστέρι). Στην τελευταία αναμέτρηση της VTB League ο Αλεκσέι έδειξε σε καλή κατάσταση. Ευελπιστώ να δικαιωθεί η απόφασή μας να τον καλέσουμε στην ομάδα κι ανυπομονώ για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον Ιούλιο» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομοσπονδίας ο Έλληνας προπονητής.

 

Τελευταία Νέα