Μάρκοβιτς και με την... βούλα

Gazzetta team
Μάρκοβιτς και με την... βούλα

bet365

Η αρχή έγινε από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος προανήγγειλε την ανανέωση της συνεργασίας του πελάτη του με τον ΚΑΟΔ, ενώ η συνέχεια δόθηκε από την ομάδα της Δράμας.

Ο ΚΑΟΔ επισημοποίησε την συνεργασία του με τον Βόσνιο προπονητή και για την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο τεχνικό του επιτελείο.

Η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ αναφέρει:

«Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Βόσνιο προπονητή ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ. Ο κ. Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι τον κ. Μάρκοβιτς θα πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας οι άνθρωποι που τελείωσαν δίπλα του την χρονιά δηλ. οι : Κώστας Μέξας α' βοηθός προπονητή, Κυριάκος Παπαδόπουλος β' βοηθός προπονητή και Αλέξανδρος Βασιλειάδης γυμναστής, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα