Κίνδυνος για 2ετή «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο!

Κίνδυνος για 2ετή «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο!
Με βαριά τιμωρία που φτάνει ως και τα δύο χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα κινδυνεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έπειτα από όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Για φραστική επίθεση έξω από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκαναν λόγο οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα και πλέον ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ φλερτάρει με... καμπάνα βάσει όσων αναφέρει ο «Πειθαρχικός έλεγχος παραγόντων». Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι για όποιον είναι υπότροπος κινδυνεύει με αποκλεισμό δλύο ετών και πρόστιμο στην ΚΑΕ 44.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κανονισμός:

1. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες σημειώνονται παραβάσεις των διατάξεων του παρόντος Κανονισµού συνεπεία ενεργειών, πράξεων ή παραλείψεων των διοικητικών παραγόντων των Κ.Α.Ε (π.χ. µελών του Δ.Σ., εφόρων και συνοδών των οµάδων και άλλων προσώπων, που έχουν οποιαδήποτε σχέση ή εξάρτηση µε τις Κ.Α.Ε, οι οµάδες των οποίων συµµετέχουν στον αγώνα, σε οποιοδήποτε χρονικό σηµείο αυτού πριν κατά την διάρκεια, την ανάπαυλα ή µετά την λήξη του) και οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα ή βεβαιώνονται από τους διαιτητές, ή παρατηρητές του αγώνα, ή από εκθέσεις των αρµόδιων Αστυνοµικών Αρχών, το Δικαιοδοτικό Όργανο επιβάλλει στους υπαίτιους ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η οµάδα της Κ.Α.Ε τους, διάρκειας από ένα (1) µέχρι έξι (6) µήνες, ανάλογα µε την βαρύτητα του παραπτώµατος, ο χαρακτηρισµός του οποίου ανήκει στην ανέλεγκτη κρίση του Δικαιοδοτικού Οργάνου.

Δείτε εδώ το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα