Αρνητική απάντηση στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Αρνητική απάντηση στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα να υπάρξει επιπλέον έλεγχος ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1, ωστόσο η απάντηση του ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε καταθέσει επίσημο αίτημα να υπάρξει επιπλέον έλεγχος ντόπινγκ στους τελικούς, ωστόσο το ΕΣΚΑΝ απάντησε αρνητικά,. με έγγραφο το οποίο φέρει την υπογραφή της κ. Χαράς Σπυροπούλου. Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο καλεί τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και τους ιδιοκτήτες της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, αδερφούς Αγγελόπουλους, να δώσουν απαντήσεις για το αν ο χώρος του μπάσκετ μολύνεται ή όχι από απαγορευμένες ουσίες.

Στο έγγραφο του ΕΣΚΑΝ, αναφέρεται πως ο έλεγχος πριν από τους αγώνες είναι παράνομος και πως δεν μπορεί να γίνει αιματολογικός έλεγχος με τον κίνδυνο να υπάρξει τραυματισμός στη φλέβα κάποιου αθλητή. Παράλληλα, τονίζεται πως θα γίνουν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι, όπως ορίζονται από τον κανονισμό.

Επίσης σημειώνεται πως δεν επιτρέπεται βάσει της νομοθεσίας ο έλεγχος σε όλους τους αθλητές πριν ή μετά από τους αγώνες, καθώς υπάρχει συγκεκριμενος αριθμός δειγμάτων, που ορίζει η νομοθεσία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα