Επιστροφή στην κορυφή με Σπανούλη για Μπαρτσελόνα

Επιστροφή στην κορυφή με Σπανούλη για Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα δεν σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο και γι' αυτό σκοπεύει να ενισχυθεί σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ. Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη ξεχωρίζει!

Η ιστοσελίδα abc.es φιλοξενεί θέμα σχετικά με την φετινή χρονιά της Μπαρτσελόνα σε όλα τα επίπεδα. Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν χωρίς ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια και -όπως είναι λογικό- θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στην κορυφή. Στο ποδόσφαιρο η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η απάντηση ήταν άμεση, καθώς λίγο καιρό αργότερα αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ που πρόκειται να δημιουργήσει ένα «φονικό» δίδυμο με τον Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη.

Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και στο μπάσκετ οι «μπλαουγκράνα». Το όνομα που αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι εκείνο του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά τρόπαιο και θεωρείται ο κατάλληλος για να πλαισιώσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Το συγκεκριμένο δίδυμο -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- θα προκαλεί... τρόπο σε κάθε αντίπαλο της Μπαρτσελόνα και η μεταγραφή του Σπανούλη φαίνεται πως αποτελεί το «κλειδί» για να κατακτήσει ξανά η Μπαρτσελόνα την Ευρωλίγκα. Υπογραμμίζεται παράλληλα πως το θέμα του Έλληνα γκαρντ έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής, Χοάν Κρέους, που σκοπεύει να... ψήσει τον Σπανούλη να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Σπουδαία μεταγραφή έγινε και στο τμήμα χάντμπολ της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν το ευρωπαϊκό από το Αμβούργο και η ενίσχυση ήρθε άμεσα με την απόκτηση του Νικολά Καράμπατιτς. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με τους ειδικούς να χαρακτηρίζουν τον Καράμπατιτς ως τον... «Μέσι» του χάντμπολ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα