«Σκουπίζουν» και αρχίζουν!

Γιώργος Βροντάκης
«Σκουπίζουν» και αρχίζουν!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Ρέθυμνο (16:30, ΕΤ1), ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη (20:00, ΕΤ1) και θέλουν να σκουπίσουν ώστε να αρχίσουν οι μεταξύ τους τελικοί.

Τόσο οι ερυθρόλευκοι, όσο και οι πράσινοι έχουν 2-0 νίκες με ΑΓΟΡ και Πανιώνιο αντίστοιχα και θέλουν να σκουπίσουν για να ξεκινήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για την Κρήτη χωρίς τον Έισι Λο και τον Στράτος Περπέρογλου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει άλλα προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΓΟΡ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αφού εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

 

Στο άλλο ματς της ημέρας για τα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός με νίκη κάνει το 3-0 και τελειώνει τη σειρά με τον Πανιώνιο, καθώς δεν έχουν ξεχάσει και την ήττα στην κανονική διάρκεια της Α1. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Στεφάν Λάσμε, ενώ δεν έχει άλλες απουσίες όπως και ο Πανιώνιος.

Στην περίπτωση κατά την οποία οι ημιτελικοί ολοκληρωθούν σήμερα, ο πρώτος αγώνας για τις θέσεις 3-4 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (06/06) και ο πρώτος αγώνας για τις θέσεις 1-2 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (07/06).

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΓΟΡ-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30 (ΝΕΤ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00 (ΕΤ-1)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα