Πάνε για το 2-0 οι «αιώνιοι»

Gazzetta team
Πάνε για το 2-0 οι «αιώνιοι»
Στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον Ίκαρο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα με τους «αιώνιους» να αναζητούν την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά που θα τους δώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1. Αρχικά ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 17:00 από τον Ίκαρο με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, τους Κάρι και Γκουίν προκειμένου να εγκλιματιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ο Ίκαρός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Κυρίτση. Όποια από τις δύο ομάδες περάσει στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Άρης.

Λίγο αργότερα στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος προφυλάσσεται εν όψει της συνέχειας. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το Ρέθυμνο που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 2-0.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα