Γιάνκοβιτς για το «τριφύλλι» με... διπλή διάψευση!

Γιάνκοβιτς για το «τριφύλλι» με... διπλή διάψευση!

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς κι ο Παναθηναϊκός διέψευσαν με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να έχουν συμφωνήσει μέχρι το 2016.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketplus.gr ο εκ των ηγετών της ομάδος της Νέας Σμύρνης κι ένα απ' τα πιο hot ελληνικά ονόματα της αγοράς φέρεται να συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό σε 3ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους €750.000!

Αλλά μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο 23χρονος φόργουορντ διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που υποστήριξε ότι έχω ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε όχι μόνο υπέγραψα αλλά ούτε καν συζήτησα με άλλη ομάδα. Το μυαλό μου ήταν και παραμένει αφοσιωμένο στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μου του Πανιώνιου και πουθενά αλλού» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Στη συνέχεια ακολούθησε αντίστοιχη ανακοίνωση από πλευράς Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκού: «Αναφορικά με δημοσιεύματα περί συμφωνιών, διαπραγματεύσεων ή συζητήσεων που αφορούν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται το πρωτάθλημα, τις ομάδες, τους αθλητές και τα συμβόλαια που έχουν σε ισχύ κι ως εκ τούτου μεσούσης της χρονιάς δεν μπαίνει σε καμία τέτοια διαδικασία. Η τακτική μας είναι γνωστή: Οι οριστικές αποφάσεις λαμβάνονται στο τέλος της χρονιάς όπου βέβαια απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στους αθλητές που ήδη στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό μας».

Ακόμη κι έτσι ο Πανιώνιος απασχολεί αρκετά συχνά τους δύο «αιωνίους», οι οποίοι στην περασμένη μετεγγραφική αγορά είχαν προσεγγίσει τον Βασίλη Καββαδά. Στο δυναμικό του υπάρχει κι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος επίσης αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα