«O Γκουίν έχει καταπληκτική επαφή με το καλάθι»

«O Γκουίν έχει καταπληκτική επαφή με το καλάθι»

«O Γκουίν έχει καταπληκτική επαφή με το καλάθι»

bet365

Ο Βασίλης Φραγκιάς εργάστηκε φέτος στην Ουκρανία και παρουσιάζει μέσα από το gazzetta.gr τον Αρ Τι Γκουίν που αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση «4».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε την απόφαση να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός με έναν πάουερ φόργουορντ και το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των «πράσινων» είναι εκείνο του Αρ Τι Γκουίν. Πρόκειται για παίκτη που τα τελευταία χρόνια βγάζει το... ψωμί του στην Ουκρανία, επομένως δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Ο Βασίλης Φραγκιάς εργάστηκε όμως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με την DniproAzot και έχει εικόνα για τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς αντιμετώπισε την Ferro-ZNTU κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου δεν... πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Γκουίν σε επίσημο παιχνίδι, αφού η... περιπέτεια του στην Ουκρανία ολοκληρώθηκε πριν το ματς των δύο ομάδων. Τον Αμερικανό όμως των γνωρίζει και το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να μας γνωρίσει καλύτερα τον φόργουορντ που θέλει ο Παναθηναϊκός.

«Ο Γκουίν είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ και αυτό το βασικό του χαρακτηριστικό. Σωματικά μπορεί να ανταποκριθεί κυρίως στην θέση “4”, αλλά και στο “5” μπορεί να δώσει λύσεις, καθώς ναι μεν δεν είναι πολύ ψηλός, ωστόσο είναι αρκετά δυνατός, πολύ αθλητικός και καλός ριμπάουντερ. Το βασικό του πλεονέκτημα όμως είναι στην επίθεση. Πρόκειται για παίκτη με καταπληκτική επαφή με το καλάθι. Αμυντικά δεν μπορεί να κριθεί γιατί η ομάδα του έπαιζε run n’ gun, κάνανε επιθέσεις στα 10 δευτερόλεπτα και γενικά η φιλοσοφία τους ήταν επιθετική», ήταν τα όσα μας είπε ο Βασίλης Φραγκιάς που στάθηκε στις επιθετικές αρετές του Γκουίν, καθώς αμυντικά δεν τον βοηθούσε η τακτική της ομάδας του να δείξει τα στοιχεία του.

«Διαφορετικός παίκτης από τον Γκιστ»

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου αναφέρθηκε και στο αν μπορεί ο Γκουίν να βάλει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στοιχεία που δεν έχει με τον Γκιστ στη θέση «4»: «Το αν χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός παίκτη είναι κάτι που το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο coach Πεδουλάκης. Για να ζητήσει παίκτη σημαίνει πως θέλει μια επιπλέον λύση. Εξάλλου ο Γκουίν είναι καλύτερος σουτέρ απ’ολα τα “4άρια” του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό παίκτη από τον Γκιστ. Ο Αμερικανός μπορεί να παίξε ένας εναντίον ενός, να βοηθήσει στα ριμπάουντ, ενώ ο Γκουίν θα δώσει λύσεις με το περιφερειακό του σουτ».

Δείτε τα 8 τρίποντα που πέτυχε σε ένα παιχνίδι ο Γκουίν:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα