Σοκ με Χάινς στο Περιστέρι!

Gazzetta team
Σοκ με Χάινς στο Περιστέρι!

bet365

Ρήξη αχιλλείου τένοντα υπέστη ο Τάιλερ Χάινς και έτσι η σεζόν τελειώνει πρόωρα για τον Αμερικανό σέντερ με τον Τζίμη Κουστένη να χάνει έναν σημαντικό παίκτη λίγο πριν τον... τελικό με τον Ηλυσιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου είχε πάρει άδεια από τον προπονητή του και βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του αδελφού του, Κάιλ, στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Τάιλερ Χάινς επέστρεψε στην Ελλάδα και στην πρώτη του προπόνηση μετά την άδεια που είχε πάρει υπέστη αυτόν τον εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό. Σε μια προσπάθεια ου έκανε για να πάρει ριμπάουντ, όταν... προσγειώθηκε στο παρκέ έγινε η ζημιά και έτσι ο Αμερικανός θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, ο αθλητής της ομάδας μας Τάιλερ Χάινς, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα αριστερού ποδιού. Η αρχική διάγνωση από τον ιατρό της ομάδας μας ορθοπεδικό χειρουργό Περικλή Παπαλό, επιβεβαιώθηκε και μέσω μαγνητικής τομογραφίας στην οποία και υποβλήθηκε άμεσα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα