«Σημαντικά τα ριμπάουντ και τα λάθη»

Gazzetta team
«Σημαντικά τα ριμπάουντ και τα λάθη»
Τα ριμπάουντ και ο περιορισμός των λαθών είναι τα δύο σημεία κλειδιά σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Νίκος Βετούλας:

για τον Απόλλωνα Πατρών: «Μετά από πέντε χρόνια η ομάδα ανέβηκε και το σημαντικότερο ότι εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή. Ξεχωρίσαμε αρκετά λόγω των αθλητικών ικανοτήτων των αμερικανών μας. Γίνεται προσπάθεια για να μπουν παιδιά στην ομάδα. Είναι δύσκολο να αναλάβουν όμως πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα κρατήσουμε το κορμό που μπορεί να μείνει και τα τρία χρόνια ο ίδιος».

-Για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει έναν στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν. Πλέον του δίνεται δυνατότητα να κρατήσει τα σκήπτρα. Είναι διαφορετική ομάδα. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι σταθερή ομάδα στα αποτελέσματα της. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει την περσινή ομάδα, είναι όμως περισσότερο ομάδα που κατά την γνώμη μου την κάνει πιο επικίνδυνη. Έχει ψηλά κορμιά η ΤΣΣΚΑ. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν: Ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο περιορισμός των λαθών.. Απλό μπορεί να ακούγεται αλλά είναι τόσο σημαντικά»

-για τον ΠΑΟ:«Θεωρώ ότι ήταν διαβασμένος με Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Ευρώπη. Υπήρχε ένα πρόβλημα στην επίθεση στο 5ο παιχνίδι και δεν του μπήκαν τα σουτ. Εάν είχαν μπει θα είχαμε δύο ομάδες στο Λονδίνο. Η ομάδα όμως παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο μετά από πολλές αλλαγές».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.