Συγκέντρωση αστέρων στον Λαγκαδά

Gazzetta team
Συγκέντρωση αστέρων στον Λαγκαδά

bet365

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα πραγματοποιηθεί αύριο (29/12, 18:00) ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ «Γιώργος Βράγγας» στη μνήμη του αθλητή του Ερμή Λαγκαδά στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Βράγγας έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιοτου 2018 και για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του άλλοτε αθλητή του Ερμή. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λαγκαδά… «Στα πλαίσια των εκδηλώσεων στην μνήμη του αθλητή ,Γιώργο Βραγγα, Μ.Α.Σ. ΕΡΜΉ ΛΑΓΚΑΔΆ διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα τιμής στο πρόσωπο του με την συμμετοχή της αντρικής του ομάδος και επίλεκτων αθλητών (Λ. Μποχωρίδης, Θ. Ζάρας, Δ. Καλαϊτζίδης, Σ. Ηλιάδης, Γ. Μπαλογιάννης, Γ. Αποστολίδης, Σ. Συμεωνίδης, Σ. Καραποστόλου, Φ. Λαμπρόπουλος, Θ. Τεπετίδης ) την 29.12.2019 ,ώρα 18:00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαγκαδά.

Τον αγώνα θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Πιθανή και η παρουσία των «Αστέρων» των παρελθόντος που θα παραβρεθούν στην γιορτή του Λαζάρου Παπαδόπουλου.Θα προηγηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων υποδομής του ΕΡΜΉ ΛΑΓΚΑΔΆ στις 16:00 μμ.

Να είμαστε όλοι εκεί!!!».

 

Τελευταία Νέα