Τα τρίποντα και η εθνική μας

Book-nomikarios Book-nomikarios
Τα τρίποντα και η εθνική μας

bet365

Η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στο παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ και ο Book-nomikarios κρατάει 2 στοιχηματικές προτάσεις απ' το ματς.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό που λαϊκα ορίζεται ως "επαγγελματική νίκη" πετύχαμε απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η Βραζιλία με Marcelinho Huertas, Anderson Varejao, Leandrinho Barbosa στα 36 τους χρόνια, τον Marquinhos Sousa στα 35 και τον Alex Garcia στα 39, σίγουρα δεν είναι για ξέφρενο τέμπο ή πίεση. Προσπάθησε η Νέα Ζηλανδία με γρήγορο ρυθμό να το πάρει το ματς, αλλά δεν της βγήκε, διότι υστερούσε ξεκάθαρα σε ποιότητα και αυτοπεποίθηση και εξάλλου ήταν το πρώτο παιχνίδι και δεν υπήρξε κάποια κόπωση (ακόμα).

Στο ματς με το Μαυροβούνιο εκτελέσαμε 17 τρίποντα και είχαμε 6 εύστοχα. Εκτιμώ ότι το τέμπο με τη Βραζιλία θα είναι πιο γρήγορα, θα μας δώσουν πολλά περισσότερα ξεμαρκάριστα σουτ (θα εκτελέσουμε καμιά 20αριά) και το over 6.5 τρίποντα στο 1.75 αξίζει το ρίσκο.

Κατά τ' άλλα, η Βραζιλία επ ουδενί δεν με τρομάζει, δεν θα αντέξουν και δεν θα ανταπεξέλθουν πρώην ημιαστέρες στη δική μας πιεστική άμυνα και με την αυτοπεποίθηση που δίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε όλη την ομάδα (τεράστιο πλεονέκτημα να αισθάνεσαι ότι και κάτι να στραβώσει έχεις τη λύση), θα καθαρίσουμε εκ νέου από νωρίς.

FIBA WORD CUP : BΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> 2 ΗΜ. - 2 ΤΕΛ. (1.40)
FIBA WORD CUP : BΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> ΕΛΛΑΔΑ OVER 6.5 TΡΙΠΟΝΤΑ (1.75)

ΥΓ. Περισσότερα σημεία του Book-nomikarios (tips, ισοπαλίες, ειδικά στοιχήματα) στο www.bwm.gr ! Στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).