Πληγωμένη η «αρκούδα»

Book-nomikarios Book-nomikarios
Πληγωμένη η «αρκούδα»

bet365

Τζάμπολ στο παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ και ο Book-nomikarios επιστρέφει κοντά μας με στοιχηματική πρόταση από αγώνα της πρεμιέρας.

ΡΩΣΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ

Η Ρωσία δεν έχει βγάλει νέα αστέρια εδώ και πολλά έτη στο μπάσκετ, παρότι χρυσοπληρώνει και τις μικρές ομάδες των ΤΣΣΚΑ, Χίμκι και άλλων ομάδων. Eίχε πολλά παιδιά σε πρότζεκτ Κιριλένκο αλλά δεν της βγήκε κάποιος. Έχει 2 σούπερ σταρ, τον Αλεξέι Σχβεντ που κάνει πλακίτσα στην euroleague επιστρέφοντας από το ΝΒΑ κι ας παίζει σε ομάδα δεύτερης ταχύτητας και τον σέντερ Μοζγκόφ που εδώ και πολλά έτη έχει μια τίμια παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Αμφότεροι ΔΕΝ είναι στη διάθεση του κόουτς Sergei Bazarevich. Ο 33άχρονος Φριτζόν που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ καθώς ήθελε να παίζει περισσότερο, ο συνομήλικός του Κουρμπάνοφ που δεν τον ένοιαζε να μην παίζει πολύ και ο 32άχρονος ευρωλιγκάτος Βορονσέβιτς (και οι 2 τους νυν παίχτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ) είναι τα πιο σημαντικά όπλα της, ενώ και ο Καράσεφ της Ζενίτ είναι σε καλή κατάσταση.

Η Νιγηρία είναι στα καλύτερά της. Οι Ekpe Udoh (ρολίστας στη Γιούτα, αλλά όταν ήρθε Ευρώπη έκανε πλακίτσα με τη Φενερμπαχτσέ, τώρα στο Πεκίνο για συνταξιοδότηση), Ike Diogu (πολλά έτη στο ΝΒΑ, τώρα εύκολο μεροκάματο στην Ασία), Micheal Eric (στην Ελευσίνα μια φορά που λέει και το άσμα, μετέπειτα ευρωλιγκάτος στην Νταρουσάφακα), Stan Okoye (πέρσι στη Σαραγόσα, φέτος πήρε προαγωγή στην Γκραν Κανάρια) είναι παίχτες καλού επιπέδου για πλαισιώσουν τους 3 ΝΒΑερς, τον Al-Farouq Aminu με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ σχεδόν κατά μέσο όρο στο Πόρτλαντ, τον Josh Okogie με 7 π. και 3 ρ. στους Μινεσότα και τον Chimezie Metu που θα βρει θέση στο Σαν Αντόνιο έχοντας εντυπωσιάσει με την 2η ομάδα τους, τους Αustin Spurs. Nέο ταλέντο που θα ηγηθεί, ο Jordan Nwora που είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο κολλεγιακό με την ομάδα της Λούισβιλ κάνοντας περήφανο τον πατέρα του, προπονητή της εθνικής Νιγηρίας. Σε θεωρητικό επίπεδο, παίζει να είναι η καλύτερη Νιγηρία που έχουμε δει ποτέ. Eμάς μας είχε πληγώσει με τον Νταγκουντούρο που έπαιζε στο Βέλγιο και τώρα έχει 3 ΝΒΑερ με τους 2 να αξίζουν πολλά, 1 αστέρι στο κολλεγιακό, 2 καλούς ευρωλιγκάτους και τον πολύπειρο Diogu σε ειδική κατηγορία και 1-2 ακόμη να παίζουν σε καλό επίπεδο.

H καλη 5άδα της Ρωσίας είναι ηλικιακά 33+ και θα έχει θέμα στη διάρκεια ενός αγώνα με ομάδα που διαθέτει και καλά κορμιά για ξύλο και γρήγορους παίχτες για πιεστικό μαρκάρισμα και η Νιγηρία είναι τέτοια. Το ματς έχει τεράστια σημασία, διότι εκτός απρόοπτου θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

FIBA WORD CUP : ΡΩΣΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ -> 2 (1.55)

ΥΓ. Περισσότερα σημεία του Book-nomikarios (tips, ισοπαλίες, ειδικά στοιχήματα) στο www.bwm.gr ! Στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).