Προβάδισμα στη Μακάμπι

Book-nomikarios Book-nomikarios
Προβάδισμα στη Μακάμπι

bet365

Έχει χτίσει νέο σερί νικών (και) στο gazzetta o Book-nomikarios που σήμερα πορεύεται με μια μπασκετική επιλογή (μήτε τένις, μήτε ποδόσφαιρο), την οποία και αναλύει...
O κόουτς Σφαιρόπουλος έχει εργαστεί αμέτρητα έτη στον Ολυμπιακό και ως 1ος προπονητής και ως βοηθός και το ίδιο ισχύει για τον Ντέηβιντ Μπλατ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Koμβικό ματς για τους γηπεδούχους, καθώς θα κρίνει το κατά πόσο μπορεί να ελπίζουν βάσιμα να τερματίσουν στην 8άδα, ενώ για τους ερυθρόλευκους θα φανεί αν μπορούν να κυνηγήσουν την 4άδα ή αν θα πρέπει ως στόχο να οριοθετήσουν μετά την 5η θέση στην καλύτερη εκδοχή. Αμφότερες χρειάζονται πολύ το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άλλαξε εντελώς το αγωνιστικό στυλ της Μακάμπι. Λογικό σε κάποιο βαθμό, καθώς ασχέτως κόουτς, οι Ο' Μπράιαντ και Μπλακ δεν είχαν ξαναπαίξει καν στην Ευρώπη και χρειάζονταν κάποιο διάστημα προσαρμογής (ούτως ή άλλως), ο Ray αντιλήφθηκε τη διαφορά του Τσάμπιονς Λιγκ και της ευρωλίγκας, ο Caloiaro έπαιζε σε σπουδαίες λίγκες αλλά σε δευτερότριτες ομάδες και ο Wilbekin έπρεπε να αντιληφθεί πως δεν θα παίζει μόνο για τον εαυτό του όπως στην Νταρουσάφακα, αλλά και για την ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της αυτή και όχι απλώς τα νούμερά του ο ίδιος. Oι Tyus, Roll και Pargo είναι παίχτες έμπειροι και εγνωσμένης αξίας. Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει πάλι διαθέσιμους τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Παπανικολάου, αλλά είναι άγνωστο σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά τα πάει περίφημα στο Ισραήλ, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι η Μακάμπι έχει μια καυτή έδρα που βοηθάει τους παίχτες της να βρουν ρυθμό ή να ξεκολλήσουν στα δύσκολα. Παίζει πολύ καλά μες στο σπίτι της στα τελευταία παιχνίδια και υπάρχει ενθουσιασμός και άπαντες (ακόμα και οι ρολίστες) παίζουν με εξτρά αυτοπεποίθηση.
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -> 1 (1.57)
ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).