Στην Αθήνα το Final 4 του 2020!

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα το Final 4 του 2020!

bet365

Η ελληνική κυβέρνηση τα βρήκε σε όλα με την EuroLeague και το Final 4 του 2020 θα γίνει στην Αθήνα. Απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Τέλη Σεπτέμβρη ο ίδιος ο Ζόρντι Μπερτομέου είχε τονίσει πως υπάρχουν σκέψεις ώστε το Final Four να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Αθήνα. Την 1η Οκτωβρίου ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε τονίσει πως γίνονται συζητήσεις και είναι σε καλό δρόμο για να έχουμε ξανά Final 4 στην Αθήνα.

Τελικά ο Αγιος Βασίλης για τους φίλους του μπάσκετ ήρθε την παραμονή των Χριστουγέννων. Οπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ η ελληνική κυβέρνηση τα βρήκε σε όλα με την EuroLeague και η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final 4 του 2020. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το υφυπουργείο απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες ώστε να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Final 4 στην Ελλάδα!

Τα τυπικά λοιπόν απομένουν ώστε το Final 4 να επιστρέψει μετά το 2007 και πάλι στην Αθήνα. Η σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις ημερομηνίες που θα βγάλει το καλεντάρι της EuroLeague. Μάλιστα εάν είχαν ρυθμιστεί οι τελικές λεπτομέρεις θα είχαμε ήδη ανακοινώσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα