Λυκογιάννης: «Στο τέλος μας ευνόησε η θεά Τύχη»

Λυκογιάννης: «Στο τέλος μας ευνόησε η θεά Τύχη»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχτηκε τη βοήθεια και της τύχης στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο..

Ο Κολοσσός πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη επί των Κρητικών η οποία εν πολλοίς όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, οφείλεται και στην τύχη.

Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το παιχνίδι ανέφερε, «Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν μία νικηφόρα πρεμιέρα, που εκτός από βαθμούς μας δίνει και η ψυχολογία. Είναι δύσκολο για την ομάδα μας να διαχειριστεί σε έξι ημέρες τρία παιχνίδια, συν το γεγονός ότι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ο Μπρέι, μας έλειψε από το σημερινό ματς, τόσο επιθετικά, όσο και επιθετικά. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Δεν ξεκινήσαμε καλά αμυντικά και βρήκε σουτ το Ρέθυμνο. Στη συνέχεια, προσαρμοστήκαμε κάπως, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καταπληκτικά στην άμυνα.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Στο τέλος ήταν λίγο γκραν γκινιόλ, αλλά θεωρώ ότι ευνοηθήκαμε από την… θεά τύχη στην τελευταία επίθεση. Αλλά, με την ίδια λογική μπορώ να πω ότι και εμείς ήμασταν άτυχοι, γιατί ο Γκρίφιν πέρασε για να σκοράρει και να πάει το ματ στους τρεις πόντους, αλλά έχασε το lay up. Δεν είναι εύκολο να βάζεις τρίποντα εκτός έδρας, όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού. Κερδίσαμε το ματς και είναι σημαντικό, γιατί δεν θέλαμε να κάνουμε γκέλα στο γήπεδό μας και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Από την άλλη, η νίκη απέναντι σε μία ομάδα καλή, με ίδιους στόχους με εμάς. Καλή συνέχεια τον Νίκο και την ομάδα του Ρεθύμνου.

Μας έλειψε ο Μπρέι. Δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα αυτή την στιγμή για καμία ομάδα. Όποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, δεν ξέρει τι του γίνεται. Πέρυσι, είχαμε μία καταπληκτική ομάδα και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δύο ήττες. Κοιταζόμασταν να δούμε τι θα γίνει… Το θέμα είναι πως τελειώνεις. Κάναμε τα πρώτα 100 μέτρα σε έναν μαραθώνιο. Θα δούμε ποιος έχει καρδιά, ψυχή και προσωπικότητα. Όταν έχεις δέκα καινούριους παίκτες δεν μπορείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Υπομονή και θα δούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα