Τάνιεβιτς: «Μειώστε τους ξένους»!

Τάνιεβιτς: «Μειώστε τους ξένους»!

bet365

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς προτείνει τη μείωση του αριθμού των ξένων παικτών που αγωνίζονται σε κάθε ομάδα στη Serie A ως λύση για την ανάκαμψη του ιταλικού μπάσκετ.

Ο Τάνιεβιτς αποσύρθηκε από την προπονητική έπειτα από το Eurobasket και προσελήφθη από την ιταλική ομοσπονδία ως τεχνικός διευθυντής όλων των εθνικών ομάδων. Σε συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport, μοιράστηκε τις σκέψεις του σε ό,τι αφορά τη «σωτηρία» του ιταλικού μπάσκετ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Η Serie A έχει κάποιους κανονισμούς που πρέπει να αλλάξουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δυο Ιταλοί στο παρκέ θα ήταν η τέλεια λύση όμως κάτι τέτοιο είναι πραγματικά δύσκολο να εφαρμοστεί. Η λύση είναι η μείωση του αριθμού των ξένων. Σήμερα οι ομάδες που παίζουν στη Serie A αγωνίζονται με 7 ξένους. Είναι απαράδεκτο! Κάθε ομάδα χρησιμοποιεί ουσιαστικά 8 παίκτες, μάξιμουμ 9. Έτσι, λοιπόν, οι Ιταλοί δεν παίζουν σχεδόν ποτέ. Σε δυο χρόνια θα έχουμε τον κανονισμό των 4 ξένων και 8 Ιταλών. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον ώστε να δούμε πιο πολλούς Ιταλούς να αγωνίζονται».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα