Ολυμπιακός και Προμηθέας Πάτρας στο πρωτάθλημα των μικρών της Euroleague!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός και Προμηθέας Πάτρας στο πρωτάθλημα των μικρών της Euroleague!
Μεγάλη τιμή για τα νεανικά τμήματα του Ολυμπιακού και του Προμηθέα Πατρών που θα συμμετάσχουν στο Euroleague Basketball Adidas next generation tournament.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

H Euroleague ανακοίνωσε τις 32 ομάδες που θα διαγωνιστούν για το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης U18 για την ερχόμενη σεζόν.

Το Μόναχο, η Χοσπιταλέτ, το Κάουνας και το Βελιγράδι θα είναι οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τα προκριματικά και οι νικητές θα βρεθούν στους Τελικούς που θα γίνουν στην Σερβία μαζί με το Final 4.

Συνολικά 32 ομάδες U18 θα πάρουν μέρος στα 4 γκρουπ, με κάθε πόλη να φιλοξενεί 8 ομάδες που θα είναι χωρισμένες σε 2 γκρουπ των τεσσάρων.

Οι νικητές θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους και οι ομάδες που θα βρίσκονται στην Ισπανία, από 5 μέχρι 7 Ιανουαρίου, θα είναι η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν Μπαρτσελόνα, Μπανταλόνα, Βιλερμπάν, Γκραν Κανάρια, Προμηθέας Πατρών, η Torrons Vicens L'Hospitalet, Μάλαγα, και Βίρτους Μπολόνια.

Το δεύτερο γκρουπ στο Κάουνας, που θα γίνει στην Λιθουάνια από 19 μέχρι 21 Ιανουαρίου θα αποτελείται από την ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις Κάουνας, CFBB Paris, η Λιέτβους Ρίτας, η Φενέρ, Χίμκι, Ρόμα και η Ρίγα.

Το τρίτο γκρουπ που θα παίξει στο Μόναχο από τις 9 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου θα αποτελείται από την Ρεάλ Μαδρίτης, την Άλμπα Βερολίνου, την Μπάμπεργκ, την Νταρουσάφακα, την Μπάγερν Μονάχου, τον Ολυμπιακό, η Ουλμ και η Ρεάλ Μπέτις.

Και τέταρτο και τελευταίο γκρουπ που θα παίξει στο Βελιγράδι από τις 23 μέχρι τις 25 Φλεβάρη θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, η Εφές, η Τσιμπόνα, GBA Prague, η Mega Bemax Belgrade, η Παρτίζαν, η Spars Sarajevo και η Umana Reyer Venice.