«Eξαφάνισαν» τους Κινέζους οι Ρόκετς!

«Eξαφάνισαν» τους Κινέζους οι Ρόκετς!

Αντωνία Σπανού
«Eξαφάνισαν» τους Κινέζους οι Ρόκετς!

bet365

Οι Ρόκετς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Σανγκάι Σαρκς, ιδιοκτησίας του Γιάο Μινγκ και επικράτησαν με το επιβλητικό 144 – 82.

Ιρλανδία – Μολδαβία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λονγκ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται και οι ομάδες του ΝΒΑ δεν μένουν μόνο στα μεταξύ τους, αλλά δίνουν και με ομάδες από Ευρώπη αλλά και Ασία.

Οι Χιούστον Ρόκετς αντιμετώπισαν την ομάδα που είναι ιδιοκτήτης ο Γιάο Μινγκ, την Κινέζικη Σανγκάι Σαρκς.

Το παιχνίδι δεν μπορεί να αντέξει σε μεγάλη κριτική, αφού η ομάδα του ΝΒΑ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε μια μεγάλη νίκη με 144 – 82.

Χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί παίκτες, αρκετοί ήταν διψήφιοι για τις «ρουκέτες», αλλά πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχτηκε ο Τρέβορ Αρίζα με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και ο Έρικ Γκόρντον με 17 πόντους και 3 ασίστ.

Ο Κλιντ Καπέλα πρόσθεσε άλλους 16 πόντους και κατέβασε 11 ριμπάουντ, όπως εντυπωσιακός ήταν και ο Κρις Πολ με 11 πόντους και 12 ασίστ. Από την πλευρά του ο Τζέιμς Χάρντεν προτίμησε να μοιράσει παιχνίδι και έφτασε τις 10 ασίστ, ενώ έβαλε και 9 πόντους.

Γενικά ήταν ένα καλό βράδυ για τους Ρόκετς, που έκαναν μια καλή προπόνηση.

Από την πλευρά τους οι Σαρκς δεν άντεξαν στον ρυθμό και οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν ο Τζος Ακογκνόν με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ και ο Μίνεραθ είχε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα