Έκλεισε Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Δημήτρη Κατσίβελη για συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Αντώνης Κόνιαρης, Κέβιν Ντίλαρντ.

Το δεδομένο πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ ανάγκασε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να αποταθούν στον Δημήτρη Κατσίβελη. O 25χρονος πλέι μέικερ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσίβελης συμμετείχε στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον παίκτη προβλέπει συνεργασία ενός μήνα με την προοπτική ανανέωσής της έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να συμμετάσχει από αύριο στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και για τον επόμενο μήνα, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα