Ανακοίνωσε τον βασικό χορηγό ο Πανιώνιος και άλλαξε... όνομα!

Κάτια Πετροπούλου
Ανακοίνωσε τον βασικό χορηγό ο Πανιώνιος και άλλαξε... όνομα!

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βίκος Α.Ε. ανακοίνωσε επίσημα ο Πανιώνιος, με την εταιρεία να είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Σημαντική οικονομική «ανάσα» παίρνει ο Πανιώνιος!

Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν κι επίσημα την συνεργασία τους με την Βίκος Α.Ε., με την εταιρεία να είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας, η οποία θα μετονομαστεί σε «Πανιώνιος Βίκος Cola».

Αναλυτικά:

«Με δύναμη από την Ήπειρο στη νέα του εποχή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒIΚΟΣ COLA

Η επιστροφή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Basket League για την περίοδο 2017-2018, συνδυάζεται αρμονικά με την χορηγία της φανέλας και την ονοματοδοσία της ομάδας, από την Ηπειρώτικη βιομηχανία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον τομέα εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και αναψυκτικών.

Οι συνεργασίες του ιστορικού συλλόγου με τους στρατηγικούς υποστηρικτές διέπονται, πάντα, από τις αξίες που καθόρισαν την διαχρονική πορεία του Πανιωνίου, ισχυροποίησαν τη θέση του στο ελληνικό μπάσκετ και έδειξαν τον δρόμο για παρόμοιες προσπάθειες στο μέλλον.

Αυτή είναι η περίπτωση της συνεργασίας με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε., την κορυφαία εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και αναψυκτικών, γνωστή για τις αθλητικές αξίες της και τη συνέπεια, με την οποία στηρίζει μεγάλα αθλητικά γεγονότα και συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει με υπερηφάνεια και χαρά, την ανανέωση μιας ήδη αποδεδειγμένα επιτυχημένης συνεργασίας με την εταιρεία και την αποφασιστική επέκτασή της, καθώς η ΒΙΚΟΣ θα βρίσκεται δίπλα στο όνομα του Πανιωνίου και στις φανέλες της ομάδας.

Όπως το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ είναι εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη θέση κατανάλωσης στην Ελλάδα, η ΚΑΕ Πανιώνιος πιστεύει και προσδοκά ότι αυτή η συνεργασία θα συνδυαστεί με νέες επιτυχίες και διακρίσεις από την ομάδα που επέστρεψε στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΒΙΚΟΣ»
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΒΙΚΟΣ»
Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά και χυμούς από Ελληνικά φρούτα υπόσχονται πραγματική απόλαυση και δροσιά χάρη στη μοναδική τους γεύση.
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, σε τρεις δροσιστικές γεύσεις Βίκος Cola, Βίκος Πορτοκαλάδα και Βίκος Λεμονάδα, προσφέροντας έτσι νέες, ποιοτικές επιλογές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα νέα αναψυκτικά δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και ασπαρτάμη. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει όλα τα προϊόντα της εταιρείας, τα νέα αναψυκτικά είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς Ελληνικών φρούτων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα